Jawatan Kosong Terus Ke Email Anda:

Delivered by FeedBurner

JAWATAN KOSONG DI LEMBAGA PERTUBUHAN PELADANG - KEMENTERIAN PERTANIAN DAN INDUSTRI ASAS TANI MALAYSIA

on Monday, February 28

Lembaga Pertubuhan Peladang (LPP) adalah sebuah badan berkanun di bawah Kementerian Pertanian Dan Industri Asas Tani Malaysia yang bertanggungjawab memajukan pergerakan Pertubuhan Peladang di seluruh negara mempelawa warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan dan tidak melebihi 54 tahun pada tarikh lantikan serta berkelayakan dan bermotivasi tinggi untuk mengisi jawatan-jawatan berikut:
  1. PENOLONG PEGAWAI EHWAL EKONOMI
  2. PEMBANTU AKAUNTAN
  3. PEGAWAI KHIDMAT PELANGGAN
  4. PEMBANTU EHWAL EKONOMI
  5. JURUTEKNIK
CARA MEMOHON BAGI CALON-CALON LUAR LPP
Permohonan dari calon-calon luar LPP (termasuk yang sedang berkhidmat dengan kerajaan) hendaklah dibuat melalui Laman Web JobsMalaysia (Kementerian Sumber Manusia) di http://www.jobsMalaysia.gov.my. Semua permohonan tidak perlu dicetak/ di pos ke LPP.Setiap pemohon hanya boleh memohon satu (1) jawatan sahaja.
CARA MEMOHON BAGI PEKERJA LANTIKAN LPP
Permohonan dari kalangan “staff” LPP perlu mengisi “Borang Permohonan Perkerjaan” yang boleh didapati di laman web lpp: http://www.lpp.gov.my dan disertakan salinan sijil-sijil akademik/transkrip, kad pengenalan (yang disahkan), penama untuk rujukan serta sekeping gambar berukuran passport dan menulis nama jawatan yang dipohon di sebelah atas penjuru kiri sampul surat serta menghantar borang pekerjaan tersebut terus ke alamat penuh Lembaga Pertubuhan Peladang Kuala Lumpur. Pemohon tidak perlu mendaftar di laman web JobsMalaysia.
TEMPOH PERCUBAAN
Semua lantikan ke jawatan seperti di atas dikehendaki melalui tempoh percubaan antara 1 hingga 3 tahun dan boleh disahkan dalam perkhidmatan setelah lulus peperiksaan dan syarat syarat lain yang ditetapkan dalam skim perkhidmatan jawatan berkenaan.

TARIKH TUTUP PERMOHONAN 14 MAC 2011 (ISNIN)
SENARAI JAWATAN KOSONG 2011 TERKINI
Ranking: 5

{ 0 comments ... read them below or add one }

Post a Comment