Jawatan Kosong Terus Ke Email Anda:

Delivered by FeedBurner

Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia : Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian (SPAT)

on Friday, June 4

Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) telah melancarkan Sistem Pengurusan Pengambilan Atas Talian (SPAT) bagi pengambilan jawatan-jawatan kumpulan perkhidmatan sokongan di KKM. Jawatan-jawatan yang boleh dipohon adalah seperti berikut :

1. Atendan Kesihatan Gred U3
2. Pekerja Awam Khas (Otokleb) Gred R3
3. Pekerja Awam Khas (Pemandu Motobot) Gred R3
4. Pemandu Kenderaan Gred R3
5. Pekerja Awam Gred R1
6. Pembantu Am Pejabat Gred N1

Sistem ini boleh dicapai di http://jobkkm.moh.gov.my. Semua maklumat berkenaan deskripsi tugas, kelayakan dan gaji permulaan setiap jawatan boleh diperolehi di laman web tersebut.

Maklumat lanjut jawatan sila klik sini
Ranking: 5

{ 11 comments ... read them below or add one }

senoi praag said...

selamat bekerja kepada yang telah berjaya mendapat kerja.Kepada yang masih belum mendapatnya, harap bersabar, maybe rezeki anda belum tiba lagi....banyakkan berdoa dan berusaha.kata orang kalau ada rezeki takkan kemana ye..tapi macam mana kalau dah usaha tak dapat juga.Tu maybe ujian Allah kat kita.Macam saya dululah...susah nak dapat kerja.kata orang faktor fizikal juga memudahkan seseorang itu.Memang betul.Begitulah situasi yg kena dekat saya..bab tidak cukup tinggilahlah menyusahkan saya utk dapat kerja.Cuba sdra n sdri bayangkan dengan ketinggian 4 kaki 11 in dan berat badan 48kg.apa kerja leh saya pohon.Tak mengenal org dalam juga faktor susah nak dapat kerja.tapi,namun begitu akhirnya saya dapat juga masuk perkhidmatan gov ini di usia yg lewat.dan saya juga pernah menyertai askar wataniah di Rej 512.Ok takat,sapa-sapa nak kongsi pendapat leh email saya, ucopju@yahoo.com


Friday, February 18, 2011 at 4:42:00 PM GMT+8
Anonymous said...

Dah usha tpi dpt keje kerajaan malaysi


Saturday, November 17, 2012 at 3:14:00 AM GMT+8
Anonymous said...

Fuk wayang ja lebih
Dah tahu dah semua untuk adik beradik lepa ja


Monday, January 21, 2013 at 10:26:00 PM GMT+8
Anonymous said...

nak semak status pun lambat benar..


Wednesday, January 23, 2013 at 10:25:00 AM GMT+8
Anonymous said...

Mmg la sabar menunggu
?.sampai umo pun dh 30..1 panggilan pun xpnh dpt..


Friday, February 15, 2013 at 10:40:00 PM GMT+8
bunyau mujap said...

shh nak dapat keja skrg depa pakai org dalam dan amalan rasuah..itu lah hakikat kat malaysia ni..hanya ALLAH TAALA yang tahu perbuatan depa ni Amin..


Saturday, September 21, 2013 at 8:53:00 AM GMT+8
aku kaya said...

doa bnyak2 insyaALLAH klu rezeki dapat la tu


Tuesday, February 11, 2014 at 8:38:00 PM GMT+8
Anonymous said...

Bila ada kursus jururawat masyarakat atau pengambilan..


Wednesday, April 16, 2014 at 12:24:00 PM GMT+8

Post a Comment